Inspirerende zolderflats met dakterras

14-02-2018

Woon jij op een (klein) zolderappartement en wil jij de ruimte nieuw leven inblazen? Wij tonen je enkele prachtige realisaties van zolderflats met een dakterras die zo mooi zijn dat zelfs natuurliefhebbers haast in de stad zouden willen wonen om zo’n stijlvol zolderappartement op de kop te tikken. Een stijlvol ingerichte zolderflat ademt magie uit en is ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag. Wanted!

 

Stijlvol design in wit

Heb jij ooit al zo’n adembenemend mooie penthouse gezien? Deze prachtige realisatie doet ons helemaal wegdromen van een stijlvol zolderappartement met dakterras dat een indrukwekkend panoramisch uitzicht biedt over het hart van de stad. Hoge ramen en extra dakvensters zorgen voor voldoende lichtinval. In combinatie met de overheersend witte materialen zorgt dit voor een luxueus harmonisch geheel.

Deze prachtige realisatie doet ons helemaal wegdromen van een stijlvol zolderappartement met dakterras dat een indrukwekkend panoramisch uitzicht biedt over het hart van de stad.

Heerlijk relaxen

In deze penthouse zouden wij maar al te graag voor de open haard willen relaxen… De combinatie van functioneel design en strak minimalisme in onderstaande afbeelding bewijst dat dakappartementen ware uitdagingen bieden op architecturaal vlak. Je kan met het interieur haast magische sferen creëren. Dakappartementen bieden niet alleen vaak indrukwekkende uitzichten, maar je kan ook de meest adembenemende creaties maken met het interieur.

In deze penthouse zouden wij maar al te graag voor de open haard willen relaxen…

Het hele jaar door genieten 

Helemaal heerlijk wordt het pas wanneer je het interieur kan laten doorlopen in het exterieur met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren. Van een dakterras heb je het ganse jaar door plezier: in de winter kan je er gezellig vertoeven onder een wollen deken bij een terrasverwarmer, en tijdens de zomermaanden is het de ideale plek om urenlang te chatten met je beste vriendin bij een sangria.

Helemaal heerlijk wordt het pas wanneer je het interieur kan laten doorlopen in het exterieur met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren.

Onder de sterrenhemel

Een dakappartement heeft niet veel nodig om knus te zijn. Ook van een relatief klein zolderappartement kan je een luxueuze stulp maken waar het zalig vertoeven is. Met stijlvolle materialen en een boekenkast om U tegen te zeggen tover jij dat dakappartement zo om naar een hemelse penthouse met dakterras waar je urenlang naar de sterren kan kijken!

Ook van een relatief klein zolderappartement kan je een luxueuze stulp maken waar het zalig vertoeven is
Hebben wij jou geïnspireerd door bovenstaande realisaties? Droom jij ook van een zolderappartement met dakterras? Gelijk heb je! Zorg er wel steeds voor dat je dakterras stevig genoeg onderbouwd is. Dakfolietools zorgt voor de perfecte dakbedekking voor jouw dakterras zodat jij op lange termijn van jouw zolderappartement met dakterras kan genieten. Met een zolderflat vertoef je altijd dicht bij de sterren…